Delacauw scoort voor Hoffenheim, Feyenoord-Flames zwaar onderuit bij Chelsea

Delacauw scoort voor Hoffenheim, Feyenoord-Flames zwaar onderuit bij Chelsea
Foto: © photonews
Word fan van België! 98

Het nieuwe voetbalseizoen trekt zich overal in de wereld stilaan opnieuw op gang. En daarbij komen ook steeds meer Belgen in het buitenland in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend? Een overzichtje is op zijn plaats.

In de Duitse Beker kwam het Hoffenheim van Féli Delacauw en Jill Janssens in actie. Zij speelden op bezoek bij Hegnach uit de Duitse derde klasse.

Janssens moest de hele wedstrijd op de bank blijven zitten, maar Delacauw speelde wel mee. Vlak voor rust wist ze ook de 0-2 te scoren, meteen ook de ruststand in de wedstrijd tussen de twee Duitse ploegen.

Féli Delacauw
© photonews

Na de pauze ging haar team helemaal als een tierelier en uiteindelijk werd er zelfs nog met 0-7 gewonnen, met onder meer twee doelpunten van Harsch. Hoffenheim plaatst zich zo makkelijk voor de volgende ronde. 

Feyenoord zwaar onderuit tegen Chelsea

Minder nieuws was er voor Jarne Teulings, Ella Van Kerkhoven en de ingevallen Esther Buabadi voor Feyenoord. Zij speelden een oefenpartij op bezoek bij Chelsea.

In Londen werd het echter 9-0 voor de thuisploeg en zo hebben de Rotterdammers toch nog wat werk met oog op het nieuwe seizoen. Veel andere ploegen kwamen niet in actie door de Champions League-voorrondes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties