Alles op de Champions League: RSC Anderlecht laat ook derde match in Super League uitstellen

Alles op de Champions League: RSC Anderlecht laat ook derde match in Super League uitstellen
Foto: © Louis Evrard

De vrouwen van RSC Anderlecht staan op één dubbel duel van de groepsfase in de Champions League. De loting voor die play-offs bracht hen de Noorse kampioen Valerenga, nu is er meer nieuws over de zaak.

De vrouwen van RSC Anderlecht hebben het geflikt. Ze moesten in de Champions League in Malta gaan spelen tegen Rode Ster Belgrado en Birkirkara om een ticket voor de volgende voorronde te boeken. 

Tegen Rode Ster werd met 4-1 gewonnen en tegen Birkirkara met 5-0, waardoor ze zich wisten te plaatsen voor de play-offs. Daarin wacht de komende weken de Noorse kampioen Valerenga.

Voor de eerste ronde in de Champions League werd het duel tegen Club YLA uitgesteld, zaterdag was er ook geen Clasico tussen Standard en Anderlecht. Nu is er nog meer nieuws.

Ook wedstrijd tegen Zulte Waregem uitgesteld

Na overleg met Zulte Waregem is ook beslist om het duel van volgende week tegen Zulte Waregem uit te stellen. Daardoor kan RSC Anderlecht zich volop bezighouden met het focussen op Valerenga.

Woensdag 18 september wordt in het Heizelstadion thuisgespeeld tegen de Noren, een week later is er op 25 september de terugwedstrijd. Nog nooit wist een Belgisch team zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg Standard de Liège - Anderlecht live op Vrouwenvoetbalkrant.be vanaf 19:00 (08/03).

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties