KAA Gent Ladies zetten eens te meer in op de eigen jeugd

KAA Gent Ladies zetten eens te meer in op de eigen jeugd
Foto: © SusSips

De KAA Gent Ladies zetten andermaal in op de eigen jeugd. In de nieuwe jaargang van de Super League zullen ze met twee extra jonkies in de A-kern werken. Dat hebben de Buffalo's zelf laten weten.

De KAA Gent Ladies begonnen aan het seizoen met een knappe zege tegen de KRC Genk Ladies en kunnen tegen Zulte Waregem op zaterdag voor een 6 op 6 gaan. 

Dat doen ze ook met een aantal extra jonge speelsters in de A-kern, want twee van hen werden nog overgeheveld naar het team van Heleen Jaques dat het opneemt in de Super League.

"Vlak voor de start van de competitie sluiten nog twee jeugdspeelsters aan bij onze A-kern. Beau Wispelaere en Fleur Heyman schuiven definitief door vanuit onze beloftenploeg."

"Fleur is een aanvallende middenveldster, Beau kan in de verdediging op meerdere posities uit de voeten. Wispelaere speelt intussen al 5 seizoenen bij KAA Gent Ladies. Vorig seizoen maakte ze ook haar debuut bij de eerste ploeg."

Twee jonkies in de A-kern

"Heyman maakte haar eerste minuten in het blauw-wit bij de U10. Drie jaar geleden verliet ze de club even, maar afgelopen seizoen keerde ze terug naar 9000. Beide speelsters zijn het resultaat van onze goede jeugdwerking."

"Ze belichamen de visie die onze club heeft om onze jeugd kansen te geven op het hoogste niveau. Succes, dames!", aldus de KAA Gent Ladies in een persbericht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties