Tessa Wullaert opent haar rekening bij Internazionale, wat deden de andere Flames in het buitenland?

Word fan van België! 98

Het nieuwe voetbalseizoen trekt zich overal in de wereld stilaan opnieuw op gang. En daarbij komen ook steeds meer Belgen in het buitenland in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend? Een overzichtje is op zijn plaats.

De kop is eraf voor Tessa Wullaert. Op bezoek bij Napoli wist ze haar eerste minuten te maken voor Internazionale. En dat leverde ook meteen op voor de Belgian Red Flame.

Napoli was in de eerste helft op voorsprong gekomen, maar na de rust zette Inter orde op zaken. De Milanezen scoorden nog vier keer, Tessa Wullaert zorgde voor de 1-2. Marie Detruyer zat de hele match op de bank.

De nul is weg voor Missipo en Philtjens

Sassuolo heeft zijn eerste punt van het seizoen beet. Het speelde 1-1 gelijk bij AS Roma. De thuisploeg was snel op voorsprong gekomen via Giugliano, maar Clelland maakte meteen gelijk.

Twee Belgian Red Flames kwamen in actie in de wedstrijd. Zowel Davina Philtjens als Kassie Missipo begonnen aan de match en mochten de hele wedstrijd blijven staan.

Blom op de bank

Ook in Spanje is de competitie opnieuw begonnen. UD Tenerife heeft zijn eerste punten van het seizoen beet. Het won met 4-1 van Sevilla, Jassina Blom zat de hele wedstrijd op de bank.