OH Leuven wil er staan in nieuw seizoen Super League, maar incasseerde meteen driedubbele domper

OH Leuven wil er staan in nieuw seizoen Super League, maar incasseerde meteen driedubbele domper
Foto: © photonews

Aline Zeler doorzwom al heel wat watertjes in het vrouwenvoetbal. Een tijdje terug werd de gewezen recordinternational (en de eerste die de grens van de 100 caps wist te ronden) de Women Manager bij OH Leuven.

Als Women Manager bij OH Leuven wordt ze onder andere verantwoordelijk voor het transfer management, de verdere uitrol van het talentenprogramma, player care en de strategische uitbouw van het vrouwenvoetbal in Leuven.

Ondertussen is ze bijna twee maanden aan de slag bij OH Leuven en kan ze dus al wat meer vertellen over de ambities van de Leuvenaars. En ze mikken in Leuven dit seizoen echt wel op het allerhoogste voor hun team de komende maanden.

OH Leuven Vrouwen
© Louis Evrard

“De afgelopen jaren waren we er heel dichtbij, maar het draait om die details en daar gaan we volop op inzetten. In de competitie zijn er heel wat belangrijke momenten."

Drie versterkingen nog niet speelklaar

"Aan welke snelheid verloopt het seizoen? Hoe fit zijn we? Een titel krijg je niet op bestelling", aldus Aline Zeler eerder al op de webstek van haar team. Ondertussen heeft ze gemerkt dat er altijd dingen kunnen gebeuren.

"We haalden drie buitenlandse versterkingen, maar ze zijn door allerhande kwaaltjes uit de voorbereiding nog niet speelklaar", aldus Zeler in Het Nieuwsblad. "Maar onze A-ploeg is maar het tipje van de ijsberg, al lopen zij met de aandacht weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties