KAA Gent Ladies even leider in Super League na zege bij Zulte Waregem

KAA Gent Ladies even leider in Super League na zege bij Zulte Waregem
Foto: © SusSips

In de Super League stonden dit weekend geen vier, maar wel drie pittige wedstrijden op het programma. De KAA Gent Ladies wilden de leidersplaats pakken in afwezigheid van RSC Anderlecht.

RSC Anderlecht speelde deze week in Malta in het kader van de voorrondes van de Champions League tegen Rode Ster Belgrado en Birkirkara. En dus werd hun wedstrijd tegen Club YLA uitgesteld.

Gent wint met 1-3 bij Zulte Waregem

De andere ploegen konden profiteren en zo eventjes leider worden in de nog erg prille Super League. KAA Gent kon leider worden in de Super League als het won op bezoek bij Zulte Waregem.

Dat zou uiteindelijk ook gaan lukken. Léna Hubaut zette de thuisploeg vrij vroeg in de wedstrijd nochtans op voorsprong, maar lang zouden ze daar niet van profiteren. Karlijn Helsen zorgde snel voor de gelijkmaker.

KAA Gent Ladies even leider in competitie

Even later zette Anaïs Bey Temsamani haar team al op voorsprong, net na rust maakte Helsen de wedstrijd monddood. Verder dan 1-3 kwamen beide teams uiteindelijk niet meer in een erg interessant duel.

KAA Gent heeft nu net als OH Leuven 6 op 6 in de Super League. Op doelsaldo staan ze minstens een weekje op kop in de rangschikking.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties