Eerste Nationale: Zulte Waregem heeft als enige nog het maximum

Eerste Nationale: Zulte Waregem heeft als enige nog het maximum
Foto: © Essevee

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag, de derde van het seizoen. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. Het titeldebat kan opnieuw in alle hevigheid losbarsten.

Bredene kwam vanuit Tweede Nationale naar Eerste Nationale en deed het daar meteen opperbest. Het haalde al een paar keer stevig. Op speeldag 3 zijn ze hun leidersplaats echter kwijt, want op bezoek bij Tienen verloren ze voor het eerst.

Essevee nieuwe leider

KVK Tienen pakte in eigen huis de volle buit tegen de kustploeg. Louise Devoldere had Bredene nochtans snel op voorsprong gebracht, maar dankzij Louise Scheers en Pauline Stas werd het nog 2-1 voor de Brabanders.

Zulte Waregem B profiteerde en is nu de nieuwe leider in de competitie. Het won zelf van Club Brugge B met het kleinste verschil. Jinte Leeman maakte op het halfuur met een strafschop het enige doelpunt.

26 doelpunten in acht wedstrijden

Tienen staat nu gedeeld tweede in het klassement met 7 op 9. Ook OH Leuven B heeft nu 7 op 9, na een 1-5 zege bij de KRC Genk Ladies B. Finne Van Looveren was met twee doelpunten de heldin van de namiddag.

Ook Moldavo, Bilzen, Loyers, Anderlecht B en Standard B horen bij de winnaars van het weekend. In totaal werden in de acht wedstrijden samen niet minder dan 26 doelpunten gemaakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties