Bredene haalt furieus uit in eerste nationale vrouwen, ook Zulte Waregem en Club Brugge onder stoom

Bredene haalt furieus uit in eerste nationale vrouwen, ook Zulte Waregem en Club Brugge onder stoom
Foto: © photonews
Word fan van Bredene! 0

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag, de tweede van het seizoen. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. Het titeldebat kan opnieuw in alle hevigheid losbarsten.

KV Mechelen kwam vanuit de Super League naar de Eerste Nationale en deed het daar meteen opperbest. Het haalde stevig uit en won met maar liefst 8-2 van Loyers. Op speeldag 2 zijn ze hun leidersplaats echter al kwijt.

Bredene nieuwe leider

Op bezoek bij OH Leuven B werd met 3-3 gelijkgespeeld en zo is er geen maximum meer voor de Mechelse vrouwen. Enkele andere teams hebben wél nog 6 op 6 en doen zo al meteen een prima zaak.

De nieuwe leider heet voorlopig Bredene. Zij wonnen met niet minder dan 10-0 van Alken en gaan zo op doelsaldo naar de leiding. Met dank ook opnieuw aan de onvermijdelijke Machteld Vandenbroucke.

Zeven keer Machteld Vandenbroucke

Vorig seizoen scoorde ze meer dan 50 doelpunten in tweede nationale, waardoor Bredene de titel wist af te dwingen. En nu scoorde ze er al meteen zeven(!) tegen Alken.

Loyers won van Genk B met 3-2, Zulte Waregem haalde het met 4-0 van Bilzen United en Club Brugge B won een spektakelduel met 3-4 bij Moldavo. Ook Woluwe en Tienen hebben een knappe driepunter weten te boeken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties