Bal rolt opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 3?

Bal rolt opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 3?
Foto: © photonews

Het heeft een tijdje geduurd, maar de bal kan (eindelijk) opnieuw rollen op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal. En dus wordt het uitkijken naar een aantal interessante zaken.

Zo is er dit weekend de derde speeldag van het nieuwe seizoen in de Super League. Dat is er dit seizoen eentje met vier wedstrijden en acht ploegen, want er zijn wel wat wijzigingen aan het format gebeurd.

Westerlo is erbij gekomen, terwijl er met Charleroi, Mechelen en Woluwe ook drie ploegen verdwenen zijn uit de Super League. We krijgen 21 speeldagen in een drievoudige reguliere competitie en dan play-offs met vier ploegen.

Iedereen speelt opnieuw mee

Vorige week was RSC Anderlecht nog vrij, deze keer komen ze met vertrouwen vanuit de Champions League aan de aftrap in de Clasico op zaterdagnamiddag bij Standard.

Co-leiders KAA Gent (op bezoek bij Westerlo) en OH Leuven (thuis tegen KRC Genk) willen dan weer naar een 9 op 9 in de Super League om zo nog wat extra druk op de ketel te zetten.

Zulte Waregem en Club Brugge gaan dan weer op zoek naar nuttige punten in een West-Vlaamse derby. We houden u het hele weekend op de hoogte van het reilen en zeilen ...

Het overzicht:

 Speeldag 3
14/09 16:00 Zulte Waregem Zulte Waregem 0-4 Club Brugge Club Brugge

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties