Crystal Palace haalt speelster van Anderlecht in huis

Crystal Palace haalt speelster van Anderlecht in huis
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 1167

Begin dit jaar kwam ze als wintertransfer naar RSC Anderlecht, nu maakt ze een overstap naar een ander land. En zo is het een erg kort huwelijk geweest voor een Finse international van paars-wit.

"Crystal Palace Women is verheugd de ondertekening van de Finse international Milla-Maj Majasaari aan te kondigen. Majasaari komt bij de club als onze tweede doelvrouw van de zomer, nadat Shae Yáñez vorige maand ook naar Zuid-Londen verhuisde."

"Op slechts 24-jarige leeftijd heeft Majasaari ervaring met spelen op het hoogste niveau in meerdere landen", aldus Crystal Palace in een persbericht over de komst van hun nieuwe speelster.

Anderlecht vrouwen
© Louis Evrard

Majasaari heeft al de nodige ervaring weten op te doen in het buitenland en kiest nu dus voor een avontuur in Engeland. Een paar maanden geleden was ze nog in België, waar ze de pas gestopte Seraina Friedli moest helpen doen vergeten.

Belgische doelvrouwen bij Anderlecht

Anderlecht werd ook afgelopen seizoen kampioen in de Super League, maar zal nu op zoek gaan naar een achtste opeenvolgende titel zonder de Finse doelvrouw.

Na zes maanden bij RSC Anderlecht komt er zo dus meteen een einde aan dat avontuur, al was dat al even duidelijk. Bij paars-wit mikken ze dit seizoen op jonge, Belgische doelvrouwen zoals Aude Waldbillig. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties