Brakel en Melsele blijven indruk maken in tweede nationale vrouwen

Brakel en Melsele blijven indruk maken in tweede nationale vrouwen
Foto: © photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal - officieel de interprovinciale reeks - is het seizoen ondertussen begonnen. Met toch ook meteen een aantal interessante duels. We lijsten het graag even voor u op.

2e Nationale A

In 2A begon nieuwkomer Ninove met een tweede overwinning aan het seizoen. Deze keer ging Drongen voor de bijl met 2-3 met doelpunten van Flamant, Vandevelde en Gombault.

Bosdam Beveren was dé ploeg van het weekend. Zij wonnen met niet minder dan 1-9 bij Cercle Brugge. Silvy Michiels was de heldin van de avond met liefst zes(!) doelpunten.

Olsa Brakel blijft leider in de stand, na een 0-4 overwinning bij de RWDM Girls. Ook Heule heeft een tweede overwinning beet tegen Merkem (2-3). Ook Leeuw Brucom en Wolvertem-Merchtem waren aan het feest.

2e Nationale B

In 2B was er een algemeen forfait van Vosselaar te noteren. Daardoor waren er dit weekend maar vijf wedstrijden in plaats van zes. Melsele is het enige team met 6 op 6 tot dusver, het won met 1-2 op bezoek bij Loenhout.

Kontich haalde de voorslaghamer boven bij Moldavo en won met 1-7, met onder meer een hattrick van Lucinda Michez. Ook Herent, Patro Eisden Maasmechelen en Microob Veltem mochten drie punten bijschrijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties