Westerlo is helemaal klaar voor de Super League na twee zeges

Westerlo is helemaal klaar voor de Super League na twee zeges
Foto: © Leo Stolck
Word fan van Westerlo! 0

KVC Westerlo is de nieuwe ploeg in de Super League. De Kemphanen speelden op zaterdag nog een paar oefenwedstrijden om zich volop te gaan voorbereiden op de zaak. Met toch wel wat succes.

De vrouwen van Westerlo speelden op zaterdagavond in Katwijk-aan-Zee twee oefenwedstrijden op bezoek bij FC Rijnvogels vriendschappelijke wedstrijden. En dat leverde toch wel een boeiende namiddag op.

Om 14u20 namen de vrouwen van Westerlo het op tegen FC Rijnvogels zelf. Om 15u40 was NAC Breda de tegenstander van dienst. En evenveel keer werd gewonnen door de speelsters van Westerlo.

Eindwinnaars op leuk toernooi

Het werd een soort driehoekstoernooi waarbij de Kempense vrouwen de eindwinnaressen werden. Ze wonnen hun eerste wedstrijd met 1-3 van FC Rijnvogels dankzij goals van Anouck Bergen en twee keer Hanne Merkelbach.

En ook de tweede wedstrijd werd gewonnen. Daarin was NAC Breda de tegenstander, maar was het Westerlo dat een 1-0 zege wist te boeken. Genoeg voor eindwinst in het driehoekstoernooi.

De Westelse Kemphanen lijken dus ook meteen klaar voor hun debuut op het hoogste niveau. Binnen een week beginnen ze aan hun eerste avontuur in de Super League. Dan weten we of Westerlo ook wat puntjes kan pakken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties