Welke strategie gebruiken de KAA Gent Ladies om hun record in de Super League terug te winnen?

Welke strategie gebruiken de KAA Gent Ladies om hun record in de Super League terug te winnen?
Foto: © SusSips
Word fan van KAA Gent Ladies! 161

De KAA Gent Ladies willen hun record in de Super League opnieuw opeisen. Eerder dit jaar hadden ze een toeschouwersrecord gehaald, maar dat zijn ze ondertussen alweer kwijt aan RSC Anderlecht.

"Op zaterdag 23 november om 13u30 is het opnieuw zover: dan spelen onze KAA Gent Ladies hun jaarlijkse wedstrijd in de Planet Group arena, dit keer tegen Standard Femina. Vorig seizoen was de Ladies-match in onze arena goed voor een recordaantal toeschouwers in de Lotto Super League", aldus de Buffalo's op hun webstek.

"Dat motiveerde andere clubs om nóg beter te doen en daar is RSC Anderlecht intussen ook in geslaagd. Nu willen de KAA Gent Ladies het record weer naar Gent halen. Doen wij beter dan 2.613 toeschouwers? Dan hebben we uiteraard jouw hulp nodig!"

Nieuw record op komst?

"Met de campagne #MakeItHappen zetten de KAA Gent Ladies hun doel én het Belgische vrouwenvoetbal extra in de verf. Op 23 november zetten we ook volop in op familiebeleving. Onze Buffalo Bistro opent de deuren voor enkele Gentse klassiekers en voor wie het iets meer mag zijn is er een 3-gangendiner bij sterrenrestaurant Horseele, op een unieke locatie met zicht op het veld."

"Wil jij onze Ladies aanmoedigen tegen Standard en mee helpen om het record te verwezenlijken? Koop dan nu je ticket en #MakeItHappen! De jongsten kunnen er zelfs helemaal gratis bij zijn."

Meer dan 2000 supporters gezocht

De vorige keer dat de Gent Ladies - toen tegen Genk - in de Planet Group Arena speelden, kwamen er 2017 mensen opdagen. Dat record willen ze nu dus gaan verbeteren én ook RSC Anderlecht van de troon stoten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws