Super League: Zulte Waregem haalt gewezen Red Flame in huis als nieuwe coach

Super League: Zulte Waregem haalt gewezen Red Flame in huis als nieuwe coach
Foto: © photonews
Word fan van Zulte Waregem! 5

De vrouwen van Zulte Waregem moesten een tijdje geleden op zoek naar een nieuwe coach. Bert Dhont hield er - veel vroeger dan verwacht - mee op. Aan Essevee om een nieuwe oefenmeester te vinden. Dat is nu ook gelukt.

Bert Dhont gaf er enkele weken geleden na een 0 op 15 de brui aan bij Essevee. "Na diepgaande en intensieve gesprekken gaf Bert Dhont, hoofdcoach bij onze Essevee Women, vandaag aan om de samenwerking met Zulte Waregem te beëindigen."

"Bert is een coach die zich telkens voor 100% wil inzetten. Op vandaag is dit fysiek en mentaal niet haalbaar met Bert zijn huidige werkfunctie naast het voetbal. Daardoor neemt hij met spijt in het hart afscheid", klonk het toen.

Demoustier nieuwe coach Zulte Waregem

Essevee moest op zoek naar een opvolger en heeft die nu gevonden. Audrey Demoustier neemt de fakkel over. De gewezen Red Flame deed al onder meer Super League-ervaring op als coach van WS Woluwe.

"Demoustier (39) komt over van WS Woluwe Femina en is de nieuwe hoofdcoach bij onze Essevee Women. Audrey speelde zelf voor onder andere Woluwe en Standard. De ex-middenveldster speelde ook 40 interlands voor de Red Flames", aldus Essevee.

“Ik ben erg fier dat ik bij een mooie club als Zulte Waregem mijn krabbel mag zetten”’ vertelt Audrey Demoustier. “De ploeg kent nu een moeilijke periode, maar samen met de spelersgroep en staf gaan we er alles aan doen om het tij snel te keren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws