📷 Flames ontmoeten de fans in aanloop naar levensbelangrijk duel tegen Griekenland

📷 Flames ontmoeten de fans in aanloop naar levensbelangrijk duel tegen Griekenland
Foto: © photonews
Word fan van België! 98

De Belgian Red Flames wilden op Kreta een prima uitgangspositie gaan verzilveren met oog op de terugwedstrijd in eigen huis tegen Griekenland. Ze hadden het echter heel erg lastig op verplaatsing in Griekenland.

De Belgian Red Flames (nummer 20 op de FIFA-wereldranglijst) nam het op Kreta op tegen Griekenland, het nummer 61 van de wereldranglijst. Op papier waren de Belgen dan ook veel beter en drie eerdere duels werden (vlotjes) gewonnen.

In Griekenland werd het echter een heel moeilijke wedstrijd en die liep met een sisser af. De Flames kwamen - ondanks een afgekeurd doelpunt - niet verder dan een scoreloos gelijkspel op Kreta.

Flames verwennen de supporters

En dus zal het dinsdag in eigen huis moeten gaan gebeuren om de volgende ronde in de EK-barrages te gaan halen. Ondertussen is de selectie al terug in Tubeke om dat duel voor te bereiden.

Er werd ook aan de supporters gedacht. Die mochten naar het Basecamp komen in Tubeke om er hun speelsters te ontmoeten, handtekeningen te verwerven en vragen te stellen.

Dinsdag wordt gehoopt op zoveel mogelijk volk in Leuven om de Flames naar de overwinning te schreeuwen. U bent er toch ook bij?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties