Kassie Missipo kristalhelder: "Daar moeten geen woorden aan vuilgemaakt worden"

Kassie Missipo kristalhelder: "Daar moeten geen woorden aan vuilgemaakt worden"
Foto: © photonews

De Red Flames hebben in Griekenland geen enkele keuze. Er moet gewonnen worden en daarna ook thuis gewonnen worden. Tegen een land van die grootorde mag het nooit verkeerd lopen. Dat beseffen ze ook bij de Red Flames.

Het EK wordt in 2025 gespeeld in Zwitserland. De vraag is of dat met de Belgian Red Flames zal zijn. Die moeten twee barrages overleven om er te raken. 

Er is maar één doel voor de Flames

De eerste ronde wordt op 25 en 29 oktober gespeeld tegen Griekenland. De veertien winnaars van de wedstrijden die dan worden gespeeld zullen doorgaan naar de tweede en laatste barragereeks. Daar worden de laatste zeven tickets uitgedeeld voor het EK. 

"We moeten winnen, daar moeten geen woorden aan vuilgemaakt worden. De groep weet dat, de staf weet dat. Er is maar 1 doel", is ook Kassandra Missipo zeer duidelijk bij Sporza.

Stijgende lijn

Volgens haar is de groep er altijd klaar voor geweest en zijn ze ook goed voorbereid. Griekenland willen ze niet onderschatten, maar toch willen de Flames vooral hun eigen voetbal spelen en laten zien.

"Griekenland is een ideale wedstrijd om wat we geleerd hebben door te voeren. We zitten in een proces. Het gaat in stijgende lijn. Ik bekijk het positief. We willen met een goed gevoel naar huis gaan en daar ook een mooie wedstrijd spelen voor onze fans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg België - Griekenland live op Vrouwenvoetbalkrant.be vanaf 20:15 (29/10).

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties