Olsa Brakel, Ninove, Sporting Hasselt en Patro Eisden knallen in tweede nationale vrouwen

Olsa Brakel, Ninove, Sporting Hasselt en Patro Eisden knallen in tweede nationale vrouwen

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal - officieel de interprovinciale reeks - is het seizoen ondertussen volop bezig. Ook deze week waren er opnieuw flink wat interessante duels met héél wat doelpunten.

2e Nationale A

In 2A blijft nieuwkomer Ninove het prima doen. Ook tegen Wolvertem-Merchtem werd gewonnen, en met de nodige overmacht. Het werd uiteindelijk liefst 3-0 voor de Oost-Vlamingen.

Lea Magda Vandevelde scoorde een doelpunt, ook Sheila Broos en Marie Caesbrouck deden de netten trillen. Ninove blijft zo tweede in de stand met een knappe 16 op 18.

Olsa Brakel is voorlopig dé ploeg van het moment en blijft zo alleen leider in de Interprovinciale reeks A. Tegen Bosdam Beveren werd het 0-5. Margaux Van Ackere scoorde drie keer, Tess Veegaete zorgde voor de andere goals. Borsbeke won van Famkes Merkem, Heule won met 0-8 bij Cercle Brugge en ook RWDM en Drongen wonnen.

2e Nationale B

In 2B was er een algemeen forfait van Vosselaar te noteren. Daardoor waren er dit weekend maar vijf wedstrijden in plaats van zes. Heren heeft de macht gegrepen met een 5-0 overwinning tegen Brasschaat.

KV Mechelen B verloor bovendien ook van WIjgmaal. Ook Patro Eisden en Loenhout wonnen dit weekend, Sporting Hasselt haalde met 8-3 flink uit tegen Lierse. Emilie Dillaerts pakte uit met een hattrick, ook onder meer Yuna Appermont wist te scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws