Coach Standard ziet het zitten voor komst Anderlecht: "Dat belooft voor de toekomst"

Coach Standard ziet het zitten voor komst Anderlecht: "Dat belooft voor de toekomst"

Standard neemt het in de midweek op tegen RSC Anderlecht in de Super League. Een uitgelezen moment om ook eens een topper naar de hand te zetten en de spanning in de competitie te laten toenemen.

Standard heeft momenteel 10 op 18 te strikken in de stand, terwijl RSC Anderlecht met 15 op 15 staan en ook nog een inhaalwedstrijd tegen Zulte Waregem moet afwerken. 

Uitgestelde Clasico op woensdagavond

Essevee heeft nog geen punten, dus er mag verwacht worden dat paars-wit die match dan ook zal kunnen winnen. Een zege op Sclessin zou van Anderlecht nu al de leider maken en ook de kloof op Standard acht (en virtueel dus elf) punten doen worden.

Aan de Rouchettes dus om te winnen en de spanning in het klassement te houden. Afgelopen weekend werd alvast knap gewonnen van de KAA Gent Ladies met 4-0, een opsteker voor het vertrouwen ook.

Goed voetbal dit seizoen?

Een eerste clean sheet ook voor de Luikenaars: "We waren ook voor het eerst echt goed op stilstaande fases. Daar ben ik tevreden over", aldus coach Stéphane Guidi bij DAZN.

"We zijn aan het groeien en ik heb er plezier in om mijn ploeg op die manier te zien spelen. We spelen veel beter voetbal dan vorig seizoen en dat belooft voor de toekomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties