Coach OH Leuven verrast na 4-0 nederlaag bij Anderlecht: "Verdienden te winnen"

Coach OH Leuven verrast na 4-0 nederlaag bij Anderlecht: "Verdienden te winnen"
Foto: © photonews
Word fan van Dames OHL! 29

In de Super League ging het er ook dit weekend weer vurig aan toe. Ook in de topper tussen Anderlecht en OH Leuven onder meer. De Leuvenaars gingen met ambitie naar Brussel, maar kregen een ferme tik te verwerken.

OH Leuven en RSC Anderlecht hadden beiden dit seizoen nog niet verloren. De Leuvenaars hadden 16 op 18, paars-wit deed het met 12 op 12 en nog twee inhaalwedstrijden.

Ferme ontgoocheling

Beide ploegen scoorden al heel wat doelpunten en slikten beiden nog maar één tegendoelpunt. Op die manier trokken ze tegen elkaar ten strijd in de topper. OH Leuven ging vol voor de drie punten in Brussel.

Het werd een ferme ontgoocheling, want paars-wit haalde het op Neerpede uiteindelijk met 4-0. En zo is Anderlecht andermaal de grote titelfavoriet aan het worden.

Deksel op de neus gekregen

"De uitslag weerspiegelt niet hoe de wedstrijd is verlopen", vond coach Arno Van Den Abbeel van OH Leuven na de 4-0 nederlaag in Anderlecht in een reactie bij DAZN. "Ik kan moeilijk verstoppen dat ik ongelooflijk gefrustreerd ben."

"We verdienden hier echt niet om te verliezen, ik denk zelfs dat we verdienen om te winnen. Het is jammer dat we drie keer in een een-op-eensituatie niet kunnen afwerken. En dan krijgen we het deksel keihard op de neus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties