Spanning én sensatie in tweede nationale B vrouwen

Spanning én sensatie in tweede nationale B vrouwen
Foto: © Photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal - officieel de interprovinciale reeks - is het seizoen ondertussen begonnen. Met toch ook meteen een aantal interessante duels. We lijsten het graag even voor u op.

In 2A was er opvallend genoeg geen speeldag dit weekend. En dus kregen we enkel de wedstrijden uit 2B om ons aan op te warmen. Er waren wel een aantal interessante duels te bespeuren.

Herent blijft leider

In 2B was er een algemeen forfait van Vosselaar te noteren. Daardoor waren er dit weekend maar vijf wedstrijden in plaats van zes. Daarin vielen wel 24 doelpunten, dus was er heel wat te beleven.

Herent haalde opnieuw uit tegen Veltem deze keer en won net als vorige week verrassend genoeg met 1-9, met onder meer twee doelpunten van Mette Tiesters en een hattrick van Hanne De Clercq.

24 doelpunten in vijf wedstrijden

Ook Patro Eisden Maasmechelen deed het opnieuw prima. De Limburgers wonnen met 5-0 van Brasschaat en staan zo met 10 op 12 ook nog helemaal tussen de mensen - Herent is leider met 13 op 15.

Kontich won met 2-3 op bezoek bij Lierse, Loenhout klopte Moldavo met 3-0 en Melsele haalde het met het kleinste verschil op bezoek bij Mechelen B. Het wordt een spannend seizoen, zoveel is nu al duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties