Eerste Nationale vrouwen: toppers laten punten liggen, competitie nog spannender en spektakel met 40 doelpunten

Eerste Nationale vrouwen: toppers laten punten liggen, competitie nog spannender en spektakel met 40 doelpunten
Foto: © photonews
Word fan van KV Mechelen! 26

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag, de derde van het seizoen. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. Het titeldebat kan opnieuw in alle hevigheid losbarsten.

Bredene kwam vanuit Tweede Nationale naar Eerste Nationale en deed het daar meteen opperbest. Het haalde al een paar keer stevig uit en ook op speeldag 5 wisten ze te winnen van Bilzen United. Op speeldag 6 werd wel verloren.

KV Mechelen rukt op

In eigen huis was Club Brugge B de betere. Zij wonnen met liefst 1-4 in Bredene. De kustploeg vergat zo te profiteren van het puntenverlies van leider Zulte Waregem B.

Die verloren hun eerste punten van het seizoen door te verliezen van de beloften van RSC Anderlecht met 1-2. KV Mechelen profiteerde wél van de zaak.

40 doelpunten en veel spektakel

Zij klopten Tienen met 4-0 en zijn zo de nieuwe nummer twee van het klassement. Roos Willemsen, Ella Schoeters, Isabel Scevenels en Aster Janssen zorgden voor de doelpunten.

Ook Loyers, Moldavo, Genk B en Standard B horen bij de winnaars van het weekend. In totaal werden in de zeven wedstrijden samen niet minder dan 40 doelpunten gemaakt. Dat is een gemiddelde van meer dan vijf doelpunten per wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties