Super League: Westerlo blijft stunten en legt nu ook Zulte Waregem over de knie

Super League: Westerlo blijft stunten en legt nu ook Zulte Waregem over de knie
Foto: © Leo Stolck

In de Super League stonden op zaterdag drie duels op het programma. Ook KVC Westerlo kwam opnieuw in actie en blijft het bijzonder goed doen.

KVC Westerlo had in de eerste zes wedstrijden verloren van RSC Anderlecht en OH Leuven, maar wel vier keer gewonnen van Standard, Genk, Gent en Club Brugge. 

Op die manier wisten ze hun ambities meteen te overtreffen, want de Kemphanen spelen daardoor absoluut zeker mee voor de top-4 in de Super League.

Nieuwe overwinning voor Westerlo

Play-off 1 halen? Dat zou voor Westerlo een onverhoopt succes zijn in het eerste seizoen op het hoogste niveau. Maar ook tegen hekkensluiter Zulte Waregem wisten ze alvast hun ambities kracht bij te zetten.

Westerlo nam de match meteen in handen op het kunstgras van Zulte op The Farm in de Kastanjelaan. Na tien minuten had dat via Gaëlle Nierynck én Hanne Merkelbach al voor een 0-2 voorsprong gezorgd.

15 op 21 voor de verrassing

Essevee - dat vorige week zijn coach zag vertrekken - probeerde de bakens nog te verzetten, maar een doelpunt maken zat er niet meer in. Het blijft zo achter met 0 op 18, Westerlo heeft nu 15 op 21 en staat knap derde in het klassement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties