RSC Anderlecht blijft maar winnen in Super League: "Lijn doortrekken tegen Standard"

RSC Anderlecht blijft maar winnen in Super League: "Lijn doortrekken tegen Standard"
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 1167

RSC Anderlecht won afgelopen weekend met liefst 4-0 van OH Leuven. Het heeft nu 15 op 15 in de stand en kan mits winst in de inhaalwedstrijden tegen Standard en Zulte Waregem al meteen de macht grijpen in de Super League.

Op dit moment staat OH Leuven met 16 op 21 nog op kop in de Super League, maar woensdagavond kan dat al voorbij zijn. Dan speelt RSC Anderlecht zijn inhaalwedstrijd tegen Standard Fémina - de match tegen Zulte Waregem volgt nog op een latere datum.

Dennis Moerman een gelukkige Anderlecht-coach

Paars-wit verloor nog geen punt in deze competitie en behaalde al heel wat klinkende overwinningen. 5-0 tegen Westerlo, nu ook 4-0 tegen OH Leuven. 

Na zeven speeldagen (en dus vijf gespeelde wedstrijden) is het doelsaldo van paars-wit er eentje van 19 gemaakte doelpunten en amper één tegendoelpunt. Straffe cijfers, zoveel is duidelijk.

Lijn doortrekken in Luik

"In mijn stoutste dromen had ik op dit resultaat gehoopt. Als dit dan ook realiteit wordt, dan kan je als trainer alleen maar heel fier zijn op de groep. We hebben het verschil gemaakt door onze efficiëntie in de beide zestienmeters", aldus coach Dennis Moerman in een reactie bij Het Laatste Nieuws.

"Pas als we onze laatste inhaalwedstrijd op Zulte Waregem hebben afgewerkt, gaan we opnieuw een normaal klassement krijgen, waarbij alle ploegen evenveel gespeelde wedstrijden tellen. Door ons foutloos parcours trekken we met heel veel vertrouwen naar Standard. We willen daar de goede lijn doortrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties