Super League: Anderlecht tikt OH Leuven helemaal tegen het canvas

Super League: Anderlecht tikt OH Leuven helemaal tegen het canvas
Foto: © Louis Evrard

In de Super League stonden op zaterdag verschillende duels op het programma. RSC Anderlecht en OH Leuven speelden een onvervalste topper tegen elkaar. En dat leverde een ferme overwinning op voor de thuisploeg.

Beide ploegen trokken meteen vol ten strijde, maar het duurde lang voor we een doelpunt te zien kregen. Na een een-tweetje tussen Minnaert en Delabre was het die eerste die voor de 1-0 zorgde.

Wat later maakte Minnaert er zelf 2-0 van, door goed te zijn gevolgd op een doorsteekpass met de kop door het centrum. En zo stonden ze bij paars-wit toch wel op rozen.

Anderlecht maakt OH Leuven af

OH Leuven probeerde wel, dat zeker. Maar een doelpunt maken zat er niet in, ondanks veel pogingen van onder meer Eurlings. En aan de overkant ging het ondertussen van kwaad naar erger.

Na een fout op Bennink ging de bal op de stip. Wijnants mikte de elfmeter op de paal, maar in de herneming kon Bennink er wel 3-0 van maken en zo was de wedstrijd over en sluiten.

Paars-wit nu al op weg naar de titel?

De ingevallen Rossi maakte er nog 4-0 van. Een zware dobber voor de Leuvenaars op die manier. Anderlecht komt tot op een puntje van de Leuvenaars, maar paars-wit heeft nog twee wedstrijden tegoed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties