Dan wordt Clasico tussen Standard - Anderlecht in Super League afgewerkt

Dan wordt Clasico tussen Standard - Anderlecht in Super League afgewerkt
Foto: © Louis Evrard

De vrouwen van RSC Anderlecht konden zich niet plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. De loting voor de play-offs bracht hen de Noorse kampioen Valerenga, maar daarin liep het fout. Al werd er alles aan gedaan.

Om zich ten volle te kunnen voorbereiden op de duels tegen de Noren op 18 september in eigen huis en op 25 september in Noorwegen hadden ze niets aan het toeval overgelaten. En dat had ook gevolgen.

Drie duels uitgesteld door Anderlecht

Nadat het duel tegen Club YLA werd uitgesteld naar begin oktober, werden ook de duels tegen Zulte Waregem en Standard Fémina uitgesteld. 

Op vraag van Anderlecht maar in onderling overleg met Standard werd dat geregeld. De Champions League-groepsfase halen was het allerbelangrijkste, maar dat lukte niet. Valerenga bleek uiteindelijk een maatje te sterk en zo opnieuw geen Belgische ploeg in de groepsfase van de Champions League.

16 oktober Clasico tussen Standard en Anderlecht

De match tegen Club YLA werd ondertussen ingehaald (en gewonnen), volgende week is er de volgende inhaalwedstrijd voor de paars-witte vrouwen.

Paars-wit neemt het op 16 oktober op tegen Standard op Sclessin. Een belangrijk duel voor beide ploegen. De Rouchettes willen graag de top-4 in blijven staan, Anderlecht wil de titel zeker niet gaan verliezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg Standard de Liège - Anderlecht live op Vrouwenvoetbalkrant.be vanaf 20:30 (16/10).

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties