OH Leuven met ambitie naar Anderlecht in clash tussen ongeslagen teams in Super League

OH Leuven met ambitie naar Anderlecht in clash tussen ongeslagen teams in Super League
Foto: © photonews

In de Super League gaat het er ook dit weekend weer vurig aan toe gaan. Ook in de topper tussen Anderlecht en OH Leuven onder meer. De Leuvenaars gaan met ambitie naar Brussel.

OH Leuven en RSC Anderlecht hebben beiden dit seizoen nog niet verloren. De Leuvenaars hebben ondertussen 16 op 18, paars-wit doet het met 12 op 12 en nog twee inhaalwedstrijden.

Naar Brussel voor de drie punten

Beide ploegen scoorden al heel wat doelpunten en slikten beiden nog maar één tegendoelpunt. Op die manier gaan ze ook onderling vermoedelijk een erg pittige strijd gaan strijden.

“We zijn nederig. Anderlecht staat nog een trapje hoger dan wij. Ik verwacht heel veel van hen", aldus OH Leuven-coach Arno Van Den Abbeel in Het Nieuwsblad.

Efficiëntie nog een werkpunt

Toch zijn de doelstellingen van Leuven duidelijk. "We gaan voor de drie punten naar Brussel. Dat doen we altijd en de match tegen Anderlecht is uiteraard niet anders."

“Onze ploeg groeit nog iedere week. Achteraan staat alles op punt. Vooraan creëren we genoeg kansen, maar scoren lijkt niet altijd te lukken. Met iets meer efficiëntie zouden we al geruster mogen zijn. Maar toch: elke week loopt het beter en beter.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties