Jonge keepster van RSC Anderlecht heeft duidelijke ambities

Jonge keepster van RSC Anderlecht heeft duidelijke ambities
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 1167

In de Super League gaat het er ook dit weekend weer vurig aan toe gaan. Ook in de topper tussen Anderlecht en OH Leuven onder meer.

OH Leuven en RSC Anderlecht hebben beiden dit seizoen nog niet verloren. De Leuvenaars hebben ondertussen 16 op 18, paars-wit doet het met 12 op 12 en nog twee inhaalwedstrijden.

Clean sheet-koningin voor Anderlecht

Bij paars-wit is doelvrouw Aude Baldwillig prima aan het seizoen begonnen. Na vier speeldagen heeft Anderlecht nog maar één doelpunt weten te slikken en dus zijn er al drie clean sheets te vieren.

"Ik ben tevreden over mijn prestaties en zeker als ik de nul kan houden, al was het nog niet altijd even makkelijk. Ik doe mijn werk en ben vrij blij met mijn job tot dusver", aldus de keepster bij DAZN.

Earps als voorbeeld?

"Het is nog geen uitgemaakte zaak dat ik eerste doelvrouw ben bij Anderlecht. Ik moet mijn plaats nog blijven vrijwaren. Ik wil aan de club laten zien dat ze op mij kunnen vertrouwen."

Voor Baldwillig is Mary Earps de beste doelvrouw ter wereld. Haar eigen ambities zijn dan ook weer duidelijk: "Ik wil de titel pakken met Anderlecht en voor mezelf wil ik het truitje met de meeste clean sheets gaan veroveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties