Super League - Coach OH Leuven blij na zege tegen Westerlo: "Dat had ik wel verwacht"

Super League - Coach OH Leuven blij na zege tegen Westerlo: "Dat had ik wel verwacht"
Foto: © photonews
Word fan van Dames OHL! 29

In de Super League stonden op zaterdag drie duels op het programma. Met daarbij een echte topper tussen OH Leuven en Westerlo. De thuisploeg trok uiteindelijk aan het langste eind en is ruimer leider.

OH Leuven was aan het seizoen begonnen met een knappe 13 op 15, maar ook Westerlo was verrassend heel sterk aan het seizoen begonnen met een 12 op 15. En dus stond de leidersplaats op het spel.

Eurlings zorgt voor driepunter

Hannah Eurlings zorgde een kwartier voor tijd voor de 1-0 en zo een heel belangrijke driepunter voor OH Leuven. Westerlo probeerde nog, maar kon niet meer tegenscoren.

Volgende week is er de topper tegen Anderlecht voor OH Leuven. De kloof is voorlopig vier punten, maar RSC Anderlecht heeft wel nog twee wedstrijden voor de boeg.

Felbevochten overwinning volgens coach van OH Leuven

"Het was een felbevochten overwinning, dat is zeker. Westerlo heeft het ons echt wel knap lastig gemaakt", aldus coach Arno Van Den Abbeel achteraf tegen DAZN in het flashinterview. 

"We hadden dat wel verwacht. Westerlo is een vrij goed team. Ze staan goed in organisatie en zijn vrij agressief. Ik ben blij dat we het toch hebben kunnen afmaken, al hadden we eerder in de wedstrijd ook al een paar momentjes waarin we voor meer rust hadden kunnen zorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties