Topper in Groep B: wie trok aan het langste eind tussen Chelsea en Real Madrid?

Topper in Groep B: wie trok aan het langste eind tussen Chelsea en Real Madrid?
Foto: © photonews

RSC Anderlecht wist zich niet te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Zestien andere teams wisten dat wel te doen. Daarbij ook alle kleppers. Zij zijn er ondertussen aan begonnen met de eerste speeldag.

De loting voor de groepsfase werd eind september n Nyon uitgevoerd. De zestien ploegen werden daarin verdeeld in vier groepen van vier ploegen - nog naar een oud systeem in de Champions League dus.

De finale wordt dit jaar gespeeld in Lissabon, maar zal dus al zeker zonder thuisploeg zijn. De eerste speeldag stond deze week ingepland en leverde op de eerste speeldag meteen spektakel op.

Groep A

Roma opende het kampioenenbal met een thuiswedstrijd tegen de Duitse topclub Wolfsburg. Giugliano maakte er vanop de stip 1-0 van. En dat was ook meteen de eindstand.

In de andere wedstrijd maakte Lyon meteen indruk. De recordwinnaar liet weinig heel van Galatasaray. Diani scoorde twee keer, tussendoor dikte ook Gilles de score aan. 

Groep B

In groep B was er de topper tussen Chelsea en Real Madrid. Nusken en Reiten zorgden voor een knappe 2-0 voorsprong. Real kwam nog even aandringen, maar Chelsea haalde het toch met 3-2.

In de andere wedstrijd pakte Twente meteen uit met een 0-2 overwinning bij Celtic Glasgow. Van Dooren scoorde beide doelpunten voor de Tukkers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties