Onverwacht vertrek van coach bij Zulte Waregem: wat dreef Bert Dhont tot deze beslissing?

Onverwacht vertrek van coach bij Zulte Waregem: wat dreef Bert Dhont tot deze beslissing?
Foto: © Louis Evrard
Word fan van Zulte Waregem! 5

De vrouwen van Zulte Waregem zullen op zoek moeten naar een nieuwe coach. Bert Dhont houdt er - veel vroeger dan verwacht - mee op. Aan Essevee om een nieuwe oefenmeester te gaan vinden.

"Na diepgaande en intensieve gesprekken gaf Bert Dhont, hoofdcoach bij onze Essevee Women, vandaag aan om de samenwerking met Zulte Waregem te beëindigen."

Afscheid van Bert Dhont bij Zulte Waregem

"Bert is een coach die zich telkens voor 100% wil inzetten. Op vandaag is dit fysiek en mentaal niet haalbaar met Bert zijn huidige werkfunctie naast het voetbal. Daardoor neemt hij met spijt in het hart afscheid."

"Hij wil dan ook alle speelsters, stafleden en clubmedewerkers bedanken voor het vertrouwen en de inzet van de voorbije maanden", aldus Zulte Waregem in een statement via de sociale media.

Zulte Waregem neemt afscheid na 0 op 15

"Essevee heeft respect voor deze beslissing en gaat in de komende dagen op zoek naar een vervanger. De overige stafleden nemen voorlopig de dagelijkse werking over."

Zulte Waregem begon matig aan het seizoen in de Super League en had na vijf gespeelde wedstrijden nog geen punt gepakt. Nu gaat het dus op zoek moeten gaan naar punten met een andere oefenmeester. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties