Olsa Brakel legt er zestien(!) in het mandje van Cercle Brugge én nog meer spektakel in interprovinciale reeksen

Olsa Brakel legt er zestien(!) in het mandje van Cercle Brugge én nog meer spektakel in interprovinciale reeksen
Foto: © photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal - officieel de interprovinciale reeks - is het seizoen ondertussen begonnen. Met toch ook meteen een aantal interessante duels. We lijsten het graag even voor u op.

2e Nationale A

In 2A blijft nieuwkomer Ninove het prima doen. Ook tegen Mazenzele-Opwijk werd gewonnen, en met de nodige overmacht. Het werd uiteindelijk liefst 0-5 op vrijdagavond in Vlaams-Brabant.

Lea Magda Vandevelde scoorde liefst drie keer, ook Stephanie Suenens en Lieselot De Kegel deden de netten trillen. Ninove blijft zo tweede in de stand met een knappe 13 op 15.

Olsa Brakel is voorlopig dé ploeg van het moment en blijft zo alleen leider in de Interprovinciale reeks A. Tegen Cercle Brugge werd het liefst 16-0. Margaux Van Ackere scoorde vier keer, ook Julie Doclo zorgde voor een hattrick. Borsbeke won een spektakelduel bij Leeuw Brucom.

2e Nationale B

In 2B was er een algemeen forfait van Vosselaar te noteren. Daardoor waren er dit weekend maar vijf wedstrijden in plaats van zes. Sporting Hasselt - Loenhout werd op de koop toe ook nog eens uitgesteld.

Brasschaat blijft ongeslagen met 9 op 9 na een 5-0 overwinning tegen KV Mechelen B, leider Herent is zijn eerste punten kwijt na een 1-1 gelijkspel tegen Patro Eisden. Ook Miecroob Veltem won zijn wedstrijd dit weekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws