Hoe Miss Antwerpen haar dromen naleeft en tevens haar zus met voetbalverleden ondersteunt

Hoe Miss Antwerpen haar dromen naleeft en tevens haar zus met voetbalverleden ondersteunt
Foto: © Leo Stolck

Jetaime Vandeuren uit Heist-op-den-Berg werd een paar weken geleden verkozen tot Miss Antwerpen. Nu heeft ze de hoop om ook op nationaal niveau hoge ogen te gooien. Bovendien heeft ze ook een opmerkelijke bezigheid, want ze is namelijk mantelzorger.

De zus van Jetaime Vandeuren was een groot voetbaltalent. Wij mochten Gianduja Vandeuren onder meer interviewen tijdens het EK 2017 in Nederland, waar ze haar kunstjes liet zien.

Mantelzorger én Miss Antwerpen

De jeugdinternational leek op weg naar een grote carrière, maar een zwaar verkeersongeval maakte een einde aan haar ambities. Haar iets oudere zus Jetaime (22) is sindsdien mantelzorger voor Gianduja (21).

En nu is het aan Jetaime Vandeuren om indruk te maken. Een paar weken geleden werd ze verkozen tot Miss Antwerpen én Miss Talent 2025. Nu hoopt ze ook nationaal ver door te stoten.

Mentale en fysieke steun

"Mijn zus kan haar droom niet verderzetten, dus moest ik zeker voor die van mij gaan", aldus Vandeuren in een interview bij Gazet van Antwerpen. "Ik ben de mentale en fysieke steun van mijn zus."

"Ik help haar niet alleen met het aankleden, het wassen van de onderste ledematen en het nemen van medicatie, maar probeer haar ook overal mee naartoe te nemen, zodat ze weer haar oude zelf kan worden", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties