Koppel kijkt elkaar in de ogen tijdens topper in Super League: "Dan beeld zonder klank"

Koppel kijkt elkaar in de ogen tijdens topper in Super League: "Dan beeld zonder klank"
Foto: © photonews

Zaterdag staat in de Super League de verrassende topper tussen OH Leuven en Westerlo op het programma. En dat zou er in sommige gezinnen wel eens stevig kunnen aan toegaan.

Dat OH Leuven na vijf speeldagen bovenaan zou staan? Dat was - zeker gezien de inhaalwedstrijden die RSC Anderlecht nog moet spelen - geen enkele verrassing.

Beeld zonder klank

De 12 op 15 van Westerlo is dan weer wél verrassend te noemen. De nieuwkomer in de Super League is zo een ploeg dat in aanmerking kan komen om de top-4 te gaan halen.

Imani Prez bewees dit seizoen al een paar keer haar kunnen bij haar nieuwe ploeg na een eerder avontuur bij Zulte Waregem. Zaterdag staat ze ook tegenover haar partner, want Jonas Devos is T2 bij OH Leuven.

Goede groep

"We zijn de underdog. Maar als we winnen, dan krijg ik na de wedstrijd nog een hele avond beeld zonder klank. Dat voorspel ik nu al", aldus Imani Prez over de pittige wedstrijd in Het Nieuwsblad.

“Voor het seizoen hadden we onszelf een doel vooropgesteld. We willen met Westerlo een club zijn waar de rest rekening mee zou houden. We wilden absoluut de best of the rest zijn, onder ploegen als OHL, Club Brugge, Anderlecht en Standard. We vormen gewoon een leuke groep die goed aan mekaar hangt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg Dames OHL - Westerlo live op Vrouwenvoetbalkrant.be vanaf 20:00 (05/10).

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties