Opvallend: ervaren Red Flame keert terug naar Standard en doet er nog een jaartje bij

Opvallend: ervaren Red Flame keert terug naar Standard en doet er nog een jaartje bij

Een paar maanden geleden zag het er nog naar uit dat Maud Coutereels er mogelijk zou mee ophouden als voetbalster. De ervaren speelster is nu echter helemaal terug.

De 38-jarige Maud Coutereels leek er na het afgelopen seizoen bij Standard Fémina mee te zullen ophouden en dat was aanvankelijk ook de bedoeling, maar nu is ze teruggekeerd van haar stappen.

De ervaren verdedigster zal er nog een jaartje extra aan breien in de Super League bij de Rouchettes. Afgelopen weekend maakte ze haar eerste speelminuten van het nieuwe seizoen.

Tegen de KRC Genk Ladies zat ze nog de hele wedstrijd op de bank, maar tegen de vrouwen van Westerlo kon ze al een halfuurtje in actie komen. Een eerste stap richting een volledige terugkeer.

Coutereels terug in de ploeg

Standard kan er achterin wel wat extra ervaring bij hebben. De veelvuldige Red Flame is wat dat betreft zowel op training als tijdens wedstrijden een echte troef voor Standard, dat niet al te goed aan het seizoen begon.

Coutereels speelde van 2003 tot 2016 bij Standard, waarna ze een avontuur beleefde in het buitenland bij Lille. Ondertussen is ze al eventjes terug bij de Luikenaars en dat zal ze dus ook tot de zomer van 2025 minstens zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties