Wie wordt de eerste speelster van de maand in Super League? Nominaties bekend!

Wie wordt de eerste speelster van de maand in Super League? Nominaties bekend!
Foto: © photonews

In de Super League zijn we ondertussen alweer enkele speeldagen ver. En dus is het tijd om het bilan op te maken.

Net als vorige seizoenen gaat de Lotto Super League ook dit seizoen elke maand een speelster van de maand verkiezen. Dat beginnen ze met de maand september, want er zijn alweer vijf speeldagen achter de rug.

RSC Anderlecht speelde wel drie wedstrijden niet en raakte zo ook niet genomineerd. De nominaties voor de maand september zijn ondertussen bekend en alweer netjes verdeeld over vijf verschillende teams.

Noémie Gelders scoorde al drie doelpunten voor Standard Fémina en is zo van groot belang geweest voor de Rouchettes, hetzelfde mag gezegd worden van Hanna Eurlings: ook drie doelpunten al op de teller.

Vijf kanshebbers als eerste speelster van de maand

Zo horen zo bij de vier speelsters die voorlopig topschutter zijn in de Super League. Maar er zijn nog drie andere genomineerden die zeker ook kans maken om de prijs van de eerste maand te pakken.

Aster Janssens is een van de revelaties bij de revelatie Westerlo, terwijl Lena Hubaut al mooie dingen liet zien bij Zulte Waregem en Karlijn Helsen is volop bezig met een prima seizoenstart bij de KAA Gent Ladies.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties