KRC Genk Ladies prijkt met nieuwe shirtsponsor met rijk verleden in Genk

KRC Genk Ladies prijkt met nieuwe shirtsponsor met rijk verleden in Genk
Foto: © photonews
Word fan van KRC Genk Ladies! 15

Echt nieuw is het niet, want de voorbije weken was het al te zien op de Belgische voetbalvelden. Maar de KRC Genk Ladies hebben het nu wel wereldkundig gemaakt. Ze gaan vol aan de bak met een gewezen sponsor uit het verleden op de shirts.

Nitto Belgium werd in 1974 al in Genk opgericht. Tussen 1998 en 2016 waren ze ook al sponsor van KRC Genk, nu gaan ze opnieuw aan de slag bij de vrouwen.

Nitto als bedrijf werd in Japan al in 1918 opgericht en heeft dus al een geweldige geschiedenis weten op te bouwen. Nu zijn ze bij Genk Ladies trots dat ze ook dit seizoen opnieuw op het bedrijf kunnen rekenen.

"Je hebt de nieuwe shirts van KRC Genk Ladies vast al zien schitteren op het veld!  Als wereldleider in innovatieve technologieën en materialen staat Nitto de komende drie jaar aan onze zijde als trotse hoofdsponsor", klinkt het.

Rijk verleden, rijke toekomst?

"Dit partnership is meer dan alleen een logo op ons shirt. Met een rijk verleden bij KRC Genk bouwt Nitto nu, samen met KRC Genk Ladies, verder aan de groei van het vrouwenvoetbal."

"Part of our history, part of our future", zijn ze duidelijk. Op hun webstek doen ze daar nog een vet promotiefilmpje bij op de koop toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties