KAA Gent Ladies warmen zich op voor clash met Anderlecht

KAA Gent Ladies warmen zich op voor clash met Anderlecht
Foto: © SusSips

De KAA Gent Ladies zijn volop begonnen aan hun nieuw seizoen. Met 7 op 15 hebben ze voorlopig de derde plaats te strikken. Op speeldag 6 komt met RSC Anderlecht een van de grote favorieten op bezoek.

Net zoals andere jaren werd ook dit jaar de Gentse ploeg voorgesteld op de Gentse Feesten. Daarna was het voor echt en werden nu dus een aantal trainingen ingelast én ook een flink aantal oefenwedstrijden met oog op de Super League.

Op 30 augustus begonnen de Buffalo's eraan tegen de KRC Genk Ladies met een overwinning. Ook tegen Zulte Waregem werd gewonnen, tegen OH Leuven een puntje gepakt. Tegen Westerlo en Club YLA werd verloren.

"Vrijdag krijgen onze ladies voor de zesde speeldag van de competitie landskampioen RSC Anderlecht op bezoek. De Brusselaars speelden door deelname aan de Champions League nog maar twee competitiewedstrijden dit seizoen", aldus de Buffalo's.

Prefoot en dan knallen tegen Anderlecht?

"Net als vorig seizoen zullen we voorafgaand aan de wedstrijden een Prefoot organiseren in samenwerking met De Feestarchitect", klonk het eerder al.

Voor deze match kan je kiezen tussen Gentse stoverij met seizoensgroenten en kroketten of koolvishaasje met prei, witte wijnsaus en kroketten aan de prijs van 30 euro. Kinderen betalen 15 euro voor stoverij met kroketten en appelmoes. U komt toch ook?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties