Super League: OH Leuven blijft aan kop en kijkt uit naar topper: "We zijn gewaarschuwd"

Super League: OH Leuven blijft aan kop en kijkt uit naar topper: "We zijn gewaarschuwd"
Foto: © photonews
Word fan van Dames OHL! 29

In de Super League voor vrouwen stonden op zaterdag liefst drie duels op het programma. Eentje daarvan ging tussen Zulte Waregem en OH Leuven. De Leuvenaars toonden bij de start van dit seizoen ook de nodige ambities en mogen nu op dat elan rustig verder gaan.

Vorige week speelden de vrouwen van OH Leuven hun eerste punten van het seizoen kwijt en dus wilden ze met oog op het verdere vervolg van de Super League flink uithalen tegen Zulte Waregem.

Nieuw puntenverlies was uit den boze, maar zover kwam het niet. Integendeel: OH Leuven maakte de nodige indruk en won uiteindelijk met 0-4 bij Zulte Waregem. Een week voor de clash met het verrassende nummer twee Westerlo komt die zege van pas.

Leider tegen het nummer twee volgende week

OH Leuven is met 13 op 15 de leider in de Super League, voor Westerlo met 12 op 15. RSC Anderlecht heeft natuurlijk nog maar twee wedstrijden gespeeld door de Champions League, maar toch: de match van volgende week is een topper.

"Ik was niet helemaal tevreden met ons spel, maar toch zag ik meer beweging en présence voor doel", zag coach Arno Van Den Abbeel wel wat lichtpuntjes. Na de rust ging het volgens hem beter met het team. 

"Achteraan gaven we niets weg, we pakken onze vierde clean sheet  Ik denk niet dat Westerlo net als Gent of Zulte Waregem zich zal komen ingraven. Ze hebben het Standard met een laag blok en pittige omschakelingen heel lastig gemaakt. Wij zijn dus gewaarschuwd. Het kleinste foutje kan fataal zijn", besluit hij bij Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties