Nieuwe week, nieuw doelpunt voor Tessa Wullaert - wat deden de andere Flames dit weekend?

Word fan van België! 98

Het nieuwe voetbalseizoen trekt zich overal in de wereld stilaan opnieuw op gang. En daarbij komen ook steeds meer Belgen in het buitenland in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend? Een overzichtje is op zijn plaats.

Engeland

De competitie in de Womens Super League in Engeland is opnieuw begonnen. En dus komen er ook meteen heel wat extra Red Flames in actie.

Liverpool ging op bezoek bij West Ham United. Amber Tysiak speelde de hele wedstrijd bij de thuisploeg, Yana Daniëls viel een kwartier voor tijd in bij de bezoeksters. Het werd een 1-1 gelijkspel.

Het Everton van Justine Vanhaevermaet (90 minuten) verloor met 0-1 van Manchester United, Janice Cayman (90 minuten) en Sari Kees (op de bank) verloren met Leicester City met 0-1 van Arsenal.

Frankrijk

Le Havre speelde met Lisa Lichtfus in doel en de bij de rust vervangen Silke Demeyere op bezoek bij Paris FC. Het werd geen leuke namiddag, want er werd met 8-0 verloren. Matéo prikte vier keer, Garbino en Dufour elk twee keer.

Italië

Tessa Wullaert zit aan haar derde doelpunt voor Internazionale. Ze scoorde de 1-2 in een 1-3 overwinning voor Internazionale bij het Sassuolo van Missipo en Philtjens. Missipo scoorde de 1-1, ook Detruyer speelde voor de Milanezen.

Spanje

Jassina Blom viel halfweg de tweede helft in voor Tenerife in eigen huis tegen Real Madrid. Er werd wel met 1-4 verloren. De eilandbewoners staan zo met 4 op 12 in de lagere middenmoot van het klassement.

Turkije

Fenerbahçe won nu ook met 1-0 van Trabzonspor. Het team van Zoë van Eynde heeft na vier wedstrijden 12 op 12 én een doelsaldo van 21-1.