Hasselt, Herent en Brakel stomen door in de interprovinciale reeksen

Hasselt, Herent en Brakel stomen door in de interprovinciale reeksen

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal - officieel de interprovinciale reeks - is het seizoen ondertussen begonnen. Met toch ook meteen een aantal interessante duels. We lijsten het graag even voor u op.

2e Nationale A

In 2A begon nieuwkomer Ninove met drie opeenvolgende overwinningen aan het seizoen. Op speeldag 4 hebben ze wel hun eerste puntenverlies van het seizoen geleden.

Op bezoek bij Bosdam Beveren speelde het 2-2 gelijk. Lea Magda Vandevelde en Sheila Broos scoorden voor de Oost-Vlamingen, maar konden dus geen 12 op 12 behalen.

Olsa Brakel profiteerde en is zo alleen leider in de Interprovinciale reeks A. Op bezoek bij Drongen werd met 2-4 gewonnen. Ook Heule en RWDM Girls wonnen, Cerkelladies tegen Wolvertem Merchtem werd 1-1.

2e Nationale B

In 2B was er een algemeen forfait van Vosselaar te noteren. Daardoor waren er dit weekend maar vijf wedstrijden in plaats van zes. Herent haalde opnieuw uit tegen Moldavo B deze keer en won met 1-9, met onder meer vier doelpunten van Mette Tiesters en een hattrick van Katrien Voets.

Sporting Hasselt deed nog straffer en won met liefst 1-11 bij Miecroob Veltem. Emilie Dillaerts scoorde liefst zeven(!) doelpunten. Mechelen B gaf forfait tegen Patro Eisden, Loenhout won met 2-1 van Kontich en Lierse - Melsele werd 2-2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties