Eerste Nationale: Zulte Waregem heeft als enige nog het maximum en zorgt voor vijfklapper

Eerste Nationale: Zulte Waregem heeft als enige nog het maximum en zorgt voor vijfklapper
Foto: © photonews

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag, de derde van het seizoen. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. Het titeldebat kan opnieuw in alle hevigheid losbarsten.

Bredene kwam vanuit Tweede Nationale naar Eerste Nationale en deed het daar meteen opperbest. Het haalde al een paar keer stevig uit en ook op speeldag 4 wisten ze te winnen van Standard B. Lisa Bruneel en Julie Meseure (2x) zorgden voor de doelpunten.

Goed voor 9 op 12 in het klassement, maar de enige leider is en blijft wel Zulte Waregem B. Zij maakten heel wat indruk in hun wedstrijd tegen KAA Gent Ladies B. Door onder meer een hattrick van Jinte Leeman werd het 5-2 tegen de Buffalo's.

Essevee blijft leider

KVK Tienen pakte de volle buit op bezoek bij Loyers en blijft zo met 10 op 12 ook helemaal meespelen in de debatten.

OH Leuven zorgde dan weer voor een achtklapper tegen Alken. Margaux Buysse scoorde twee keer, zes anderen troffen ook raak. 

33 doelpunten in acht wedstrijden

Ook KV Mechelen, Moldavo en Famkes Merkem horen bij de winnaars van het weekend. Woluwe en Club Brugge B speelden 1-1 gelijk. In totaal werden in de acht wedstrijden samen niet minder dan 33 doelpunten gemaakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties