KRC Genk Ladies pakten eerste puntje na comeback: Guido Brepoels legt uit

KRC Genk Ladies pakten eerste puntje na comeback: Guido Brepoels legt uit
Foto: © photonews
Word fan van KRC Genk Ladies! 15

De KRC Genk Ladies pakten vorige week hun eerste puntje in deze Super League. Met 1 op 12 staan ze nog steeds onderaan het klassement, maar de 2-2 tegen Standard Fémina toonde de veerkracht van de jonge Limburgse ploeg.

Standard Fémina wilde graag de volle buit pakken op bezoek bij de KRC Genk Ladies om op die manier de drie punten te gaan pakken én druk te zetten op onder meer OH Leuven en RSC Anderlecht.

Grootse comeback van KRC Genk Ladies

De Rouchettes kwamen 0-2 op voorsprong, maar na de rust kwam Genk met een knappe comeback. De bij de rust ingevallen Gwen Duijsters kon na tien minuten voor de aansluitingstreffer zorgen, daarna was het nagelbijten tot in de allerlaatste minuten. En Genk kreeg wat het een hele helft zocht.

Sien Vandersanden maakte er 2-2 van en daardoor pakten de Limburgers hun eerste puntje van het seizoen. Eentje met bloed, zweet en doorzettingsvermogen. Tot grote vreugde ook van Guido Brepoels.

Guido Brepoels een zeer gelukkige coach

"We hebben al acht verschillende helften gespeeld dit seizoen. Bij de rust zei ik tegen de meisjes dat ze niets te verliezen hadden en dat ze veel meer lef moesten en mochten tonen."

"Zo zijn we verdiend op 2-2 gekomen. Chapeau voor het feit dat ze er nog in geloofden. Als iedereen er in gelooft, dan kunnen we elke ploeg aan. We kunnen voetballen, we kunnen druk zetten. We zijn heel tevreden met een punt." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties