OH Leuven verliest eerste punten tegen KAA Gent Ladies: "Wilde maar één ploeg voetballen"

OH Leuven verliest eerste punten tegen KAA Gent Ladies: "Wilde maar één ploeg voetballen"
Foto: © Louis Evrard

In de Super League is Oud-Heverlee Leuven op dit moment nog steeds leider met 10 op 12. De Leuvenaars scoorden al zes keer en kregen nog maar een doelpunt binnen. Tegen KAA Gent konden ze wel niet scoren.

Door het scoreloos gelijkspel tegen KAA Gent is OH Leuven zijn eerste punten van het seizoen kwijt. Coach Arno Van Den Abbeel was dan ook niet tevreden over de gang van zaken bij DAZN.

"Altijd moeten winnen"

"We hadden deze wedstrijd altijd moeten winnen", aldus de oefenmeester van OH Leuven over de match tegen de KAA Gent Ladies. De 0-0 brilscore was zeker in offensief vlak te weinig voor de Leuvenaars.

"We waren negentig minuten baas over Gent, maar een wijs man zei ooit dat je moet scoren om te winnen. Dat is ons niet gelukt en dat is natuurlijk jammer en frustrerend."

Gent wél tevreden met gelijkspel

Waarna hij toch lichtjes prikte naar KAA Gent Ladies: "Je wil altijd dat beide ploegen willen voetballen en dat was niet echt het geval in deze wedstrijd. Wij waren het enige team dat wilde voetballen. Zo'n matchen gaan er nog komen en het is aan ons om daar een oplossing voor te vinden."

De Buffalo's waren van hun kant bij monde van Heleen Jaques wél tevreden: "De boodschap was om opnieuw grinta te tonen en enthousiasme als jonge ploeg. Dat hebben we deze keer allemaal één voor één getoond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties