🎥 De beelden van de pijnlijke uitschakeling van RSC Anderlecht in Champions League

🎥 De beelden van de pijnlijke uitschakeling van RSC Anderlecht in Champions League
Foto: © Louis Evrard

De vrouwen van RSC Anderlecht stonden op één dubbel duel van de groepsfase in de Champions League. De loting voor die play-offs bracht hen de Noorse kampioen Valerenga. Woensdagavond was het zover met de terugwedstrijd in Noorwegen.

Anderlecht wist zich nog nooit te plaatsen voor de groepsfase en dus was er nu een nieuwe kans tegen de Noren. Paars-wit speelde vorige week woensdag eerst thuis op de Heizel in Brussel en verloor toen met 1-2.

En dus was het alle hens aan dek in Noorwegen. Meer dan een uur lang hielden ze de thuisploeg op een 0-0 gelijkspel en dus kon elk doelpunt voor verlengingen gaan zorgen.

Geen groepsfase voor RSC Anderlecht

In het slot van de match ging het echter plots snel. Bjelde, Thomsen en Saevik maakten er in tien minuten meteen 3-0 van. En zo was het avontuur voor Anderlecht meteen helemaal voorbij.

Op die manier werd het dus een pijnlijke uitschakeling in Noorwegen. Van de wedstrijd werden wel zoals steeds mooie beelden gemaakt door het webteam van RSC Anderlecht.

Zo kan u van de laatste minuten van dit seizoen op het Europese toneel toch nog even meegenieten. De komende maanden zal Anderlecht opnieuw kampioen proberen te worden om volgend seizoen alsnog eens de groepsfase te gaan halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties