KRC Genk Ladies haalde op de valreep nog heel wat ervaring op bij OH Leuven

KRC Genk Ladies haalde op de valreep nog heel wat ervaring op bij OH Leuven
Foto: © photonews

De KRC Genk Ladies willen er in het nieuwe seizoen van de Super League staan. De eerste wedstrijden leverden nog niet al te veel punten op, maar ze blijven er wel vol voor gaan.

De KRC Genk Ladies pakten dit weekend hun eerste puntje van het seizoen. Door een 2-2 gelijkspel op moed en doorzettingsvermogen tegen Standard hebben ze nu 1 op 9 in de stand van de Super League.

Marinucci van OH Leuven naar Genk

Opvallende naam in de basisploeg van Genk was Maurane Marinucci, een speelster met meer dan een decennium aan ervaring bij de vrouwen van Standard Fémina.

Vorig seizoen speelde ze nog bij OH Leuven, maar afgelopen zomer kwam ze op transfer deadline day alsnog over van de Leuvenaars naar Limburg. Daarmee heeft ze dus een nieuwe ploeg.

Veel ervaring in de Super League

Na veertien jaar bij Standard Fémina, een jaartje bij STVV en twee bij RSC Anderlecht komt ze nu dus over van OH Leuven naar Genk voor een volgend avontuur in de Super League.

We willen  Maurane Marinucci alvast veel succes wensen bij haar nieuwe uitdaging bij de KRC Genk Ladies en meteen ook proficiat voor haar eerste puntengewin bij haar nieuwe ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws