Promovendus blijft stunten in Super League: nu ook Club Brugge voor de bijl

Promovendus blijft stunten in Super League: nu ook Club Brugge voor de bijl
Foto: © Leo Stolck

De vrouwen van KVC Westerlo begonnen dit seizoen als absolute underdog aan de nieuwe jaargang. De nieuwkomer in de Super League is echter heel goed aan het seizoen begonnen.

Tegen RSC Anderlecht werd op de eerste speeldag nog wat leergeld betaald, maar op speeldag 2 was er al een verrassende overwinning tegen de KRC Genk Ladies. En ook tegen KAA Gent Ladies werd gewonnen.

Op speeldag 4 gingen ze in Aalter op bezoek bij Club YLA. En dat leverde alweer een heel interessante overwinning op voor de club uit de Kempen, deze keer werd met 1-3 gewonnen.

De Kemphanen staan met 9 op 12 helemaal tussen de mensen met oog op wie weet zelfs play-off 1. Ook tegen Club YLA lieten ze namelijk heel mooie dingen zien.

9 op 12 voor Westerlo

Davinia Vanmechelen had er vanop de stip na de pauze wel nog 1-0 van gemaakt, maar daarna keerde Westerlo de boel nog helemaal om. Hanne Merkelbach had er vrij snel 1-1 van gemaakt.

Marith De Bondt en Aster Janssens keerden de boel daarna helemaal om. De thuisploeg probeerde nog een en ander recht te zetten, maar dat zou niet meer lukken. Westerlo kom zo met 9 op 12 op de tweede plaats in de stand terecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties