KAA Gent Ladies snoepen leider OH Leuven eerste punten af na nagelbijter

KAA Gent Ladies snoepen leider OH Leuven eerste punten af na nagelbijter
Foto: © SusSips

In de Super League stonden op zaterdag nog twee duels op het programma. De KAA Gent Ladies ontvingen de ongeslagen leider OH Leuven. En dat leverde toch wel een beetje een bijzonder resultaat op.

OH Leuven had 9 op 9 na de eerste drie speeldagen en wilde op bezoek bij de KAA Gent Ladies gaan voor een 12 op 12. Op die manier zouden ze extra druk kunnen zetten op de ketel van RSC Anderlecht.

Paars-wit is een paar speeldagen lang niet aan het spelen, omdat ze volop bezig zijn met de Champions League. Woensdag volgt daarin een terugwedstrijd op bezoek bij Valerenga in Noorwegen.

Zij hebben zo nog maar één wedstrijd van de vier gespeeld in de Super League. En dus konden de Leuvenaars ten volle profiteren. Dat deden ze uiteindelijk echter helemaal niet.

Scoreloos gelijkspel

KAA Gent en OH Leuven speelden de voorbije jaren al vaker pittige duels waarbij beide ploegen elkaar weinig toegaven. Vaak vielen de doelpunten pas in het absolute slot van de wedstrijd.

Deze keer gebeurde dat echter niet, want de beide ploegen bleven uiteindelijk steken op een scoreloos gelijkspel. OH Leuven heeft zo 10 op 12, KAA Gent Ladies hebben nu 7 op 12.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties