KRC Genk Ladies verloor elf(!) speelsters, maar haalde ook international uit Estland

KRC Genk Ladies verloor elf(!) speelsters, maar haalde ook international uit Estland
Foto: © photonews
Word fan van KRC Genk Ladies! 15

De KRC Genk Ladies zagen deze zomer liefst elf speelsters vertrekken. Toch haalden ze ook een aantal versterkingen in huis. Eentje daarvan komt uit ... Estland.

De KRC Genk Ladies verloren hun eerste wedstrijd met 2-1 op bezoek bij KAA Gent Ladies. "We zijn ook elf speelsters kwijtgeraakt in het tussenseizoen", aldus Guido Brepoels bij DAZN na de eerste wedstrijd van zijn ploeg.

"We hebben in de voorbereiding geen enkele wedstrijd begonnen, dus zijn we toch goed aan het seizoen begonnen. Gent was zeker niet beter dan ons, we hebben continu druk gezet."

Debuut voor twee speelsters

Bij Genk ook een aantal nieuwkomers ondertussen. Zo speelde ene Eva-Maria Niit een uurtje mee bij haar debuut in de Belgische Lotto Super League. Zij is een van de laatste nieuwkomers in de selectie van Genk.

De 22-jarige Estse verdedigster verzamelde al een cap voor de nationale ploeg van haar land. Ze kwam over van Tammeka uit eigen land en gaat zo haar eerste avontuur in het buitenland aan.

Ze moet op die manier het vertrek van heel wat sterkhoudsters proberen op te vangen. Haar debuut mocht er alvast zijn. We willen Eva-Maria Niit alvast veel geluk toewensen bij Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties