Eendracht Aalst Lede zet ex-speelster nog eens in de bloemetjes

Eendracht Aalst Lede zet ex-speelster nog eens in de bloemetjes
Foto: © photonews

Zulte Waregem wil er ook dit seizoen opnieuw staan in de Super League. Daartoe deed het ook heel wat flinke transfers. Een absoluut toptalent kwam zo al zeker opnieuw in de Super League voetballen. Zij kreeg nu nog een prijs bij haar ex-team.

Eendracht Aalst ging ter ziele en dat had ook zijn gevolgen voor de vrouwen. Ook zij zitten niet langer in de nationale reeksen. En dus moesten heel wat speelsters andere oorden opzoeken. 

Dat was ook het geval voor de jonge aanvalster Loes van Mullem. Zij ruilde de Ajuinen namelijk in voor Essevee. Dat hebben ze bij Zulte Waregem in maart al aangekondigd via de sociale media. Ze tekende voor één seizoen bij de West-Vlamingen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Essevee Women (@esseveewomen)

"Welkom Loes! Loes Van Mullem komt over van Eendracht Aalst en tekent voor al zeker 1 jaar aan de Gaverbeek!", aldus Zulte Waregem toen op zijn sociale media. Ondertussen viel ze al een halfuur in op bezoek bij Standard.

Prijsje voor vorig seizoen

Onderweg heeft ze nog eens een prijs gepakt voor haar werk vorig seizoen. Ze heeft net als eerder al de prijs gepakt voor speelster van het jaar bij Eendracht Aalst.

De jonge aanvalster werd in de bloemetjes gezet bij de start van het nieuwe seizoen voor Eendracht Aalst Lede, de nieuwe ploeg in de Ajuinenstad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties