Ninove en Hasselt eerste leiders in tweede nationale

Ninove en Hasselt eerste leiders in tweede nationale
Foto: © photonews
Word fan van Ninove! 0

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal - officieel de interprovinciale reeks - is het seizoen ondertussen begonnen. Met toch ook meteen een aantal interessante duels. We lijsten het graag even voor u op.

2e Nationale A

In 2A begon nieuwkomer Ninove meteen met een klinkende overwinning. Het klopte in eigen huis Borsbeke met 3-0 met doelpunten van Anke Vermeulen, oude bekende Stephanie Suenens en Lea Magda Vandevelde.

Olsa Brakel is de eerste leider na een 6-0 overwinning tegen Famkes Merkem Diksmuide. Elle Decorte en Margaux Van Ackere scoorden elk twee doelpunten. Leeuw Brucom gaf forfait op bezoek bij Heule.

Mazenzele Opwijk is de laatste winnaar van de eerste speeldag. Zij klopten Cercle Brugge met 2-1. Bosdam Beveren - Drongen werd 1-1, Wolvertem Merchtem en RWDM maakten er een doelpuntenloos gelijkspel van.

2e Nationale B

In 2B was er een algemeen forfait van Vosselaar te noteren. Daardoor waren er dit weekend maar vijf wedstrijden in plaats van zes. Mechelen en Lierse speelden daarin 3-3 gelijk, Wijgmaal - Moldavo werd 1-1.

Eerste leider is Sporting Hasselt na een 0-3 zege bij Kontich. Ook Melsele (4-2 tegen Veltem) en Brasschaat (3-2 tegen Loenhout) zijn drie punten rijker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties